Uusi pallogrilli hakusessa? Katso hiiligrillit alta ja nappaa netin paras pallogrilli tarjous!

Alapuolelta löydät Suomen laadukkaimman hiiligrillivalikoiman ja parhaat pallogrilli ja hiiligrilli tarjoukset.

Kesä tulee jälleen kovaa vauhtia ja vesi alkaa jo valua kielelle, vain grilli puuttuu? Vanha pallogrilli vetelee viimeisiään? Hätä ei ole tämännäköinen. Valitse itsellesi mieleinen hiiligrilli alta, ja saat sen suoraan kotiovelle toimitettuna muutamassa päivässä!

Hiiligrillin vahvimpiin puoliin luetaan usein pieni koko, edullinen hinta, sekä hiilien tuoma makuvivahde itse grillaustuotteissa!
Mikäli et halua satsata tarvittavaa pääomaa kaasugrilliin, tai et koe tarvitsevasi kaasugrillin ominaisuuksia, on perinteinen pallogrilli loistava valinta! Laadukkaan pallogrillin saat hankittua jopa alle 100€ sijoituksella. Pallogrilliä tai hiiligrilliä hankittaessa, on järkevää hyödyntää loistavat grillitarjoukset joilla säästät selvää rahaa grillin hankinnassa.
Nappaa alta netin parhaat pallogrillitarjoukset!

Pallogrillit ja hiiligrillit

pallogrilli

Katso netin parhaat pallogrilli tarjoukset: Klikkaa!

Vaikka kaasugrilli on ylivoimainen vaihtoehto monelle grillaajalle, elää hiiligrillauksen perinne silti edelleen vahvasti. Pallogrillaus on suomalainen kansanperinne, jolle on omistettu jopa omat MM-kisat.

Pallogrillin hinta ei päätä huimaa

Pienemmän 47 cm halkaisijalla varustetun laadukkaan pallogrillin hankit helposti jopa alle 70€ hinnalla. Pallogrillien kohdalla tärkeintä on määritellä minkä kokoisen grillin tarvitset. Yleisimmin pallogrillien koot asettuvat 47cm ja 60cm välimaastoon. Suosittelemme suurempaa halkaisijaa, mikäli ruokittavia suita on enemmän kuin kaksi. Hiiligrillin polttoaineena toimii grillihiilet, joita on saatavilla laajasti huoltoasemilta ja marketeista. Hiiligrillin sytytyksessä loistava apuväline on perinteinen sytytysneste, jonka avulla hiilet saa tulille nopeasti.

Pallogrillin valmistelu grillausta varten on vaivatonta. Grilliin kaadetaan sopiva määrä hiiliä, jotka sytytetään sytytysnestettä apuna käyttäen. Hiilien annetaan palaa rauhassa 30-40 minuuttia, jonka jälkeen ne muodostavat hyvän ja voimakkaan hiilloksen. Älä pilaa grillattavia ruokia laittamalla niitä grilliin liian aikaisin. Hiiligrillin hiilien vielä palaessa hiilet tuottavat nokea, joka tuo ruokaan kitkerän maun. Kun maltat odottaa kunnollista hiillosta, saat aikaiseksi huomattavasti laadukkaamman grillaustuloksen. Hiillos on myös tärkeä, jotta grillin lämpötila asettuu tasaiseksi ennen ruokien lisäämistä grilliin. Kun hiiligrilli on lämmennyt tasaisesti, ei itse grillaukseen kulu juurikaan aikaa. Hanki grillin kylkeen muutama hyödyllinen lisävaruste, kuten grillin suojapeite tai sähkösavustin, ja olet oikeutettu ilmaiseen kotiinkuljetukseen joka säästää aikaa ja vaivaa.

Kaikki pallogrillit, jotka löydätte tarjoussivulta ovat laadukkaita ja kotimaiseen grillausympäristöön suunniteltuja turvallisia tuotteita. Grillauksen jälkeen anna hiilien jäähtyä ennen niiden kompostoimista tai hävittämistä. Näin vältät tulipalovaaran. Mikäli asut kerrostalossa on sähkögrilli turvallisempi valinta.

Älä enää vitkuttele vaan hanki kesäksi tuliterä hiiligrilli hyvällä tarjoushinnalla: Klikkaa!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna