Kaasugrilli KOBE, 4 poltinta ja sivukeitin

Etusivu4-poltin kaasugrillitKaasugrilli KOBE, 4 poltinta ja sivukeitin
Ale!

€449.00 €399.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Kannen jatkuva avaaminen päästää grillistäsi turhaan lämmön ulos. Tällaista jatkuvaa kurkkimista helpottamaan on tehty lasikannellinen KOBE kaasugrilli. Lasikannen läpi näet välittömästi ilman erillistä avaamista lihan tirinätilanteen. Mustanpuhuva grilli muuten istuu hyvin terassille kuin terassille, myös sinulle!

Miksi tämä kaasugrilli?

  • Grillikaupan oma tuotemerkki
  • Neljä poltinta ja sivukeitin
  • Grillauspinta-ala 64 x 42 cm
  • Lasinen kansi

 

KOBE kaasugrilli 4 poltinta

Kaasugrilli KOBE

Kaasugrilli KOBE on tehty vuoden 2016 Grillikaupan tapaukseksi! Sillä rakennat oivasti illan herkkupöydän lisukkeista medium-pihviin / halloumijuusto-hampurilaiseen.

Paras etu juuri tässä grillissä on lasinen kupu, jonka avulla voi tarkistaa grillattavien tilan ilman turhia aukaisuja. Näin vältät lämmön karkaamisen grillistäsi turhan päiten. Kannessa on toki myös perinteinen lämpömittari, jolla pystyy valvomaan grillauksen lämpötilaa.

Grillausalaa meillä on sinulle 64 x 42 cm. Sen varmistavat valurautaiset parila ja rititlä, jotka tulevat mukana paketissamme.

KOBE-mallisto on Grillikaupan suunnittelema!

Me suunnittelimme KOBE-grillejä jo 2014–2015 vaihteessa. Nämä herkkupalat ovat nyt 2016 tapauksiamme. Tämän neljän polttimen mallin lisäksi toimme sinulle vaihtoehdoksi kuuden polttimen mallin.

KOBE on tosiaan meidän oma tavaramerkki, joten tätä on tilattu hyvin rajallinen erä. Kannattaa varata ajoissa oma KOBEsi, mikäli haluat sen saada. Näillä on ilmainen kotiintoimitus!