Kaasugrilli KOBE 6 poltinta ja sivukeitin

EtusivuKaasugrillitKaasugrilli KOBE 6 poltinta ja sivukeitin
Ale!

€549.00 €525.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Kannen jatkuva avaaminen päästää grillistäsi turhaan lämmön ulos. Tällaista jatkuvaa kurkkimista helpottamaan on tehty lasikannellinen KOBE kaasugrilli. Lasikannen läpi näet välittömästi ilman erillistä avaamista lihan tirinätilanteen. Kuudella polttimella saat muonan tirinää aikaiseksi isolle porukalle!

kaasugrilli KOBE

Miksi tämä kaasugrilli?

– 6 teräsputkipoltinta + sivukeitin
– Yhteenlaskettu teho jopa 24,2 kW
– Valurautainen, suuri grillausala
– 4 pyörää, jotta liikuttelu on helppoa

Kaasugrilli KOBE

Kaasugrilli KOBE on tehty vuoden 2016 Grillikaupan tapaukseksi! Sillä rakennat oivasti illan herkkupöydän lisukkeista medium-pihviin / halloumijuusto-hampurilaiseen.

Paras etu juuri tässä grillissä on lasinen kupu, jonka avulla voi tarkistaa grillattavien tilan ilman turhia aukaisuja. Näin vältät lämmön karkaamisen grillistäsi turhan päiten. Kannessa on toki myös perinteinen lämpömittari, jolla pystyy valvomaan grillauksen lämpötilaa.

Grillausalaa meillä on sinulle 96 x 42 cm. Sen varmistavat valurautaiset parila ja kaksi rititlää, jotka tulevat mukana paketissamme.

Sivukeitin on grillin oikeassa sivupöydässä, jolla keittelet muun muassa uusia potaatteja auvoisasti grillauksen lomassa. Sivukeitintä kannattaakäyttäätuulettomassa paikassa. Trust me!

Grillausala

Musta mattaväritys ja lasikansi – tyyliä!

Takaamme, että KOBEn nähdessäsi vakuutut grillin tyylikkyydestä: Lasikansi, musta väritys ja lämpömittari luovat silmää miellyttävän kokonaisuuden. Eikä ole pelkästään silmänruokaa, koska grillin kantta kokeillessani huomaa kyllä kyseessä olevan jämäkkä grilli. Kaapiston ovet pysyvät tiukasti kiinni hyvän magneettikiinnityksen ansiosta.

Massiivinen grillausala – 96cm leveydeltään

KOBE 6:ssa on erittäin paljon tilaa grillaamiseen. Paistotasot ovat jaettu kolmasosalla parilaa (en mitannut mitalla) ja 2/3 ritilää. Jako on tehty kuitenkin siten, että ritilät ovat kahtena erillisenä osana. Grillausalan ritilät ja parilat ovat valurautaa. Standardikoon ansiosta varapariloiden ja -ritilöiden saatavuus ei ole ongelma.

Takana helposti pois vedettävä rasvapelti

Grillin takana oleva rasvapelti voidaan vetää helposti liu’uttamalla pois ja puhdistaa. Rasvapeltiä ei tarvitse erikseen irrottaa tai kiinnittää.

Mitä muuta mukaan?

Suojapeite XL-kokoa
Matalapainesäädin 


KOBE-mallistomme

Me ihailimme näitä KOBE-grillejä jo 2014–2015 vaihteessa. Nämä herkkupalat ovat nyt 2016 tapauksiamme. Tämän kuuden polttimen mallin lisäksi toimme sinulle vaihtoehdoksi neljän polttimen mallin

KOBE on tosiaan meidän oma tavaramerkki, joten tätä on tilattu hyvin rajallinen erä. Kannattaa varata ajoissa oma KOBEsi, mikäli haluat sen saada. Näillä on ilmainen kotiintoimitus!