Kaasugrilli Lucifer Stone-6

EtusivuKaasugrillitKaasugrilli Lucifer Stone-6

€529.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Jos Dante eläisi nykypäivänä , hän olisi mieluummin analysoinut Lucifer-grillien liekehtiviä ominaisuuksia. Stone 6 on infernaalisessa grillisarjassamme kuuden polttimen kaasugrilli. Kiirastulen saat päälle ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA.

Lucifer grilli - kaasugrilli Lucifer 6 stone

Miksi tämä kaasugrilli?

– Grillauspinta-ala 94,5 x 44 cm
– Kuusi poltinta ja sivukeitin
– Irrotettava astia
– ILMAINEN KOTIINTOIMITUS

Kaasugrilli Lucifer Stone 6

Ahneen palkka on paljon grilliruokaa! Kaasugrilli Lucifer Stone 6:ssa on kuusi poltinta ja sivukeitin. Grillauspinta-alaa on 94,5 x 44 cm, minkä vuoksi vanha vihtahousukin vaihtaisi hiilihankonsa kunnon grillivälinesettiin. Kaappitilaa syntisäkeille on kahden oven takana. Grillin liikuttelu itsessään on suuri vapahdus, koska siinä on neljä rengasta, joista kaksi on lukittavia.

Kateuden suuri synti

Koska grillillä on valtaisa grillauspinta-ala, naapuritkin sen noteeraa. Naapurikateus yltää tässä grillissä Danten grillityksen viidennelle piirille. Toisaalta keräät varmasti nurkkakuntasi parhaimmat grillibileet, koska kaikille riittää heti syötävää.

Hanki laadukas Lucifer grilli

Lucifer tuotemerkki on grillausmaailmassa synonyymi hyvälle hinta-latuusuhteelle. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Lucifer grillit keikkuvat vuodesta toiseen myydyimpien grillien listoilla. Lucifer sarjan joukosta löytyy grillejä joka lähtöön. Lucifer tuotemerkin alla myydään niin kaasu-, sähkö- kuin hiilikäyttöisiäkin grillejä. Hintaluokaltaa Lucifer tuotteet sijoittuvat keskiluokkaan. Myös tuotemerkin sisältä löytyy hieman hintahaarukkaa, joten jokaiselle löytyy varmasti omalle kukkarolle sopiva Lucifer!

Lucifer grillit erottuvat edukseen

Lucifer grillit erottuvat muiden grillivalmistajien joukosta edullisen hintansa, innovatiivisen ja ergonomisen suunnittelun sekä laadukkaiden materiaaliensa myötä. Lucifer grillit sisältävät kahden vuoden takuun, joka on omiaan kertomaan materiaalien laadusta. Hyvin hoidettuna Lucifer grilli on monivuotinen kumppani joka tarjoaa ikimuistoiset grillihetket koko perheelle. Mikäli etsit laadukasta sähkögrilliä esimerkiksi kerrostalon parvekkeelle, katso Lucifer sähkögrilli!

Alla informatiivinen video (englanninkielinen) kaasugrillin puhtaanapidosta ja huollosta

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna