Kaasugrilli Mustang Colorado, 8 poltinta

EtusivuYli 4 polttimen grillitKaasugrilli Mustang Colorado, 8 poltinta
Ale!

699.00 569.00

Kuvaus

Kaasugrilli Mustang Colorado 8:lla polttimella. Jos olet sitä tyyppiä, jolle perusmalli ei ole vaihtoehto, on Mustang Colorado kahdeksalla polttimella juuri oikea valinta! Perinteiset 3:n ja 4:n polttimen grillit eivät kehtaa tulla edes samaan kortteliin, kun pihassa seisoo Mustang Colorado kaasugrilli!

 

Kaasugrilli Mustang Colorado tärkeimmät ominaisuudet

– Tällä kaasugrillillä ruokit kerralla vaikka koko naapuruston
– Järisyttävät kahdeksan poltinta
– Varmasti isompi kuin naapurin grilli
– Runsaasti kätevää säilytystilaa

 Kaasugrilli Mustang Colorado

Mustang Colorado on erittäin monipuolinen kaasugrilli, josta löytyy kaikki ne ominaisuudet mitä voit grilliltäsi kaivata, ehkä jopa uneksia. Veroilmoitusta se ei ikävä kyllä täytä, mutta ruoka-asioissa se palvelee enemmän kuin tarpeeksi hyvin. Kuusi peruspoltinta, sivupoltin, infrapunapoltin sekä varraspaahdin takaavat sen, että mitä ikinä keksitään lähteä kokkaamaan, se kaikki onnistuu Mustang Colorado kaasugrillillä. Grilli pakkaa poltinten lisäksi sisäänsä paljon kätevää säilytystilaa!

Sitten se grillauspinta-ala. No sitähän tästä järkäleestä löytyy enemmän kuin tarpeeksi! Liha tirisee grillin neljällä valurautaritilällä (22cm x 42cm), valurautaparilalla (22cm x 42cm) sekä kahdella lämpöhyllyllä (45,5cm x 11 cm). Toisinsanoen sitä herkkua menee tähän grilliin niin vimmatusti, että tila ei tule loppumaan kesken!

 

Grillaus