Kaasugrilli Mustang Colorado, 8 poltinta

EtusivuKaasugrillitKaasugrilli Mustang Colorado, 8 poltinta
Ale!

€599.00 €549.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Tämä grilli on kahdeksan polttimen hirmu, oikea grillien Godzilla! Tällä Mustang Colorado kaasugrilli pistää naapurin kateelliseksi ja nopeasti. 

Miksi tämä kaasugrilli?

– Ruokaa vaikka jalkapallojoukkueelle
– Kun vähempi polttimomäärä ei riitä
– Naapuruston kateuden herättäjä
– Säilytystilaa enemmän kuin tarpeeksi.

 

 Kaasugrilli Mustang Colorado

Kaasugrilli Mustang Colorado

Nappeja on niin että riittää! Colorado on todella monikäyttöinen grilli, josta löytyy kuuden peruspolttimen lisäksi perinteinen sivupoltin, infrapunapoltin ja vielä varraspaahdinkin! Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon sivutasojen edestä löytyvät ”säilytyskolot”, joihin voi kätevästi jemmailla grillailun yhteydessä nautittavia virvokkeita vähän enemmänkin…

Polttimet

Mustang Colorado kaasugrillissä on kuusi pääpoltinta (3kW), varraspaahdin (3,5kW) ja sivupoltin (2,4kW).

Grillauspinta-ala

Grillauspinta-alaa saat neljän valurautaritilän (220x420mm), yhden emaloidun valurautaparilan (220x420mm) ja kahden rosterilämpöhyllyn (455×110 ja 680×110 mm) verran.

 

Grillaus

Kuvut

Tässä on kaksi kupua, jotka molemmat ovat rosteria. Kuvut ovat kaksinkertaisia, joten lämpö pysyy sisällä ja pinta ei ole tulikuuma. Kun grillissä on kaksi erillistä kupua näitä voi lämmittää halutessaan kahdella eri lämpötilalla eli valmistaa kahta eri tyyppistä ruokaa.

Pienempi sopii vaikka kalan ja kasvisten grillaukseen tai muihin foliossa grillattaviin tuotteisiin ja isommalla grillaat samaan aikaan makkarat, maissit ym.

Kaapistot ja tasot

Kärryosa on pulverimaalattu mustaksi. Siinä on kaksi sivutasoa, joihin saat odottavat ruoat esille. Kärryosassa on etupaneeli ja alakaapistot.

Grillin kokonaismitat ovat 184 x 60 x 117 cm.