Kaasugrilli Mustang DALLAS, 3 poltinta

Etusivu3-poltin kaasugrillitKaasugrilli Mustang DALLAS, 3 poltinta
Ale!

€249.00 €219.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Perinteisten grilliemme puolella Mustang Dallas on ollut yksi suosituimpia mallejamme. Eikä suotta: tämä grilli täyttää kyllä kaikki perusgrillauksen tarpeet.

Miksi tämä kaasugrilli?

 

Kaasugrilli Mustang Dallas

-Kolme polttimoa
– Kaksi sivupöytää
– Säilytyskaapit
– 54 x 40 cm grillauspinta-alaa

Kaasugrilli Mustang Dallas

Jos et kaipaa mitään erikoisuutta grilliisi, kaasugrilli Mustang Dallas on kyllä hyvä vastine sinulle. Tämä kaasugrilli on kannesta ruostumatonta terästä ja alaosasta pulverimaalattu. Kahvat ovat terästä antaen mukavan yksityiskohdan muuten mustanpuhuvalle grillillemme.

Kupu ja grillauspinta-ala

Kupu Mustang Dallasissa on yksinkertainen, joten siihen ei kannata grillauksen parissa koskea, koska se olisi kuuma. Kuvussa on lämpömittari, joka kertoo grillin sisälämpötilan. Grillatessa sinulla on käytössä 54 x 40 cm grillauspinta-ala sekä lämpöhylly. Paketin mukana tulevat myös valuraudasta tehdyt parila ja ritilä.

Polttimoista

Polttimot ovat suojattu alumiinisilla lämmönjakolevyillä. Keskimmäinen polttimo sytytetään automaattisella piezo-sytyttimellä. Kokonaistehoa saat kaikilla kaasuluokilla yhteensä 9,6kW. Kaasunkulutus on 30 mbarin paineella ja 910 grammaa tunnissa.

Puhdistaminen ja säilyttäminen

Kun grilli on käyttämätön, sen puhdistaminen tapahtuu vaivatta: Rasvapelti on helposti puhdistettavissa. Grilli itsessään on helppo liikutella, koska siinä on neljät renkaat ja nekin saat lukittua paikalleen.

Kaasugrilli Mustang Dallasin säilytystilapuitteita tarjoavat molemmat sivupöydät sekä ovilla varustetut alakaapit.

Kokoamisohjeet saat sekä suomeksi että ruotsiksi pakkauksen mukana.