Kaasugrilli Mustang Darwin 5 poltinta ja sivupoltin ja varraspaahdin

EtusivuKaasugrillitKaasugrilli Mustang Darwin 5 poltinta ja sivupoltin ja varraspaahdin
Ale!

€739.00 €699.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Miksi tyytyä pieneen ja vaatimattomaan, kun voi saada ison ja monipuolisen kaasugrillin? Kaasugrilli Mustang Darwin syleilee kaikkia olennaisia ominaisuuksia, joita sinä haet. Viiden polttimen, sivupolttimen ja varraspaahtimen grilli on massiivinen. Se ei myöskään jätä kylmäksi grillauspinta-alallaan!

Miksi tämä kaasugrilli?

  • 5 poltinta, sivupoltin ja varraspaahdin
  • Rosteripinta, valualumiinisivut
  • Massiivinen, valurautainen grillausala
  • Erittäin tukeva rakenne

 

Mustang Darwin 5+1+1 mitat

Kaasugrilli Mustang Darwin

Kun sinulla on haussa MIEHEKÄS kaasugrilli, jossa grillausala ei lopu heti kesken, pysy tässä grillissä. Viidellä, erittäin tehokkaalla teräsputkipolttimolla varustetussa hirmussa on grillausalaa huikeat 82 x 46,2 cm. Siihen vielä tulevat sivupoltin ja varraspaahdin päälle! Kokkailet tällä kyllä eväät isommallekin porukalle vaivatta!

Pienillä lisukkeilla tästä tulee spesialiteetti

Tästä näyttävästä kaasugrilli Mustang Darwinista löytyy kaiken olennaisen lisäksi myös muutamia pieniä herkkuja, jotka erottavat sen tehokkaasti massasta. Grillin valualumiinisivuissa on kätevät koukut pyyhkeelle ja patalapuille. Grilliä sisustaa tyylikäs, kevyesti S-mallinen ritilä, sekä 1/3 parila.

Koko grillausalan leveydelle ulottuva lämpöhylly on emaloitu ja pitää jo paistetut herkut kätevästi lämpimänä samalla kun paistat lisää. Grillin tuplakannessa on perinteinen lämpömittari.

Ulkoisesti grilli on rosteria ja sivuilta valualumiinia. Kyljet ovat pulverimaalattu harmaaksi. Grilli on kaiken kaikkiaan äärimmäisen tukeva, ja sen alla on liikuttelua helpottamassa vielä korkealuokkaiset pyörät (4 kpl).