Kaasugrilli Mustang ROSEDALE, 3 poltinta ja sivukeitin

Etusivu3-poltin kaasugrillitKaasugrilli Mustang ROSEDALE, 3 poltinta ja sivukeitin
Ale!

€449.00 €395.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Kaasugrilli Mustang Rosedale voisi olla mikä tahansa kaasugrilli kolmella polttimella ja sivupolttimella. Tämä tekee pesäeron muihin mielettömällä määrällä säilytystilaa!

Miksi kaasugrilli Mustang Rosedale?

  • 3 poltinta, sivupoltin
  • Säilytystilaa, myös kahdessa irrotettavassa osassa.
  • Kaikki siirrettävissä pyöriensä avulla!
  • Ripustuskoukut

 

Kaasugrilli Mustang Rosedale

Kaasugrilli Mustang Rosedale tarjoaa tilaa, lisää tilaa ja tilaa vielä kaiken päälle

Nyt on hippasen jykevästi rakennettu kaasugrilli, jossa säilytystilaa on jakaa monelle tarpeelle. Kaasugrilli Mustang Rosedale käytännössä ei ole noin massiivinen, mutta sen sivuilla oleva säilytystilat kyllä tekevät siitä todella muhkean.

Nuo sivutilat voi tarvittaessa siirtää pois, koska niissä on alla lukittavat pyörät. Tällöin jäljelle jää varsinainen grilli sivupöytineen. Grillin alla on perinteisesti oma säilytystilansa.

Muuta säilytystilaa Rosedalessa tarjoavat kuusi ripustuskoukkua, joihin saa niin grillipihdit kuin pullonavaajan roikkumaan.

 

Sivutilat

Muita ominaisuuksia

Kaasugrilli Mustang Rosedalessa on kolme teräsputkipoltinta (tehot yhteensä 9kW) ja yksi sivupoltin (2,3kW). Grillauspinta-alaa saat 56 x 41 cm PLUS lämpöhyllyn tila.

Grillin kupu on tuplakannella varustettu, joten näppejään ei tässä mallissa polta yhtä herkästi. Kannessa on myös lämpömittari.

 

grillauspinta-alaa + kansi

&nbsp

&nbsp