Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM

EtusivuKaasugrillitKaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM
Ale!

€899.00 €869.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Nyt on aika hankkia kesäksi kaasugrillien ehdotonta aatelia, kuningas-luokan Royal -kaasugrilli kuudella rosteripolttimella, valumessinkisellä sivupolttimella ja infrapunapolttimella! Tästä ei grilli paljon enää komeammaksi muutu! Jos pelkkä poltinten määrä ei vakuuta, niin entäpä sitten jäätävänkokoinen grillausala? Teräsrunko? Jos vieläkään ei riitä, niin on tässä muutakin herkkua!

Miksi tämä kaasugrilli?

– 6 poltinta, sivukeitin ja infrapunapoltin
– Rosteripinta ja tuplakansi
– Massiivinen valurautainen grillausala
– Tukeva rakenne ja 4 pyörää

 

Kaasugrilli Royal

Kaasugrilli Royal

Jos sinulla on kesällä tiedossa isojen grillibileiden järjestäminen, 6-polttiminen kaasugrilli Royal on aika ehdoton hankinta niitä ajatellen! Toki tämän komeuden voi hankkia pihalleen ihan vaan naapuriaan ärsyttääkseenkin, tai anopille leveilläkseen.

Royalkaasugrillin uskomattomin ominaisuus on sen grillausala: valurautaista grilliritilää löytyy 64,4 x 44,5 cm edestä ja parilaa puolestaan 32,2 x 44,5 cm verran. Jo grillatut eväät pysyvät lämpimänä kunnollisen kokoisella lämpöhyllyllä ja perunat keittelet helposti valumessinkisellä sivupolttimella. Infrapunapoltinkin tästä löytyy, jos oikein tekee mieli päästää sisäinen gourmet-kokki valloilleen!

Koukkuja ja tarttuma pintoja. Näitä pieniä hienouksia lisämausteena:

Royalista löytyy lisämausteena vielä muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka erottavat sen helposti massasta. Esimerkiksi grillin säätimien ympärillä on kumiset tarttumapinnat, jotka helpottavat poltinten säätöä, vaikka kädet olisivat rasvaisetkin. Lämpömittarilla varustetun kannen päädyt puolestaan ovat valualumiinia, jonka ansiosta kansi tuntuu erityisen tukevalta. Rosteristen sivutasojen päissä puolestaan on kätevät koukut, joista voi ripustaa grillausvälineet – tai vaikka patalaput.