Kaasugrilli SALERNO, 4 poltinta ja sivukeitin

Etusivu4-poltin kaasugrillitKaasugrilli SALERNO, 4 poltinta ja sivukeitin
Ale!

€329.00 €299.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Vuoden 2015 menestys – tilaa ennakkoon ja varmista että saat omasi, toimitukset 2016 alkavat 15.3!

Teimme tämän grillin kanssa hinnoitteluvirheen, emmekä halunneet nostaa sitä enää. Puhutan siis nyt grillistä, jossa laatu olisi vaatinut korkeampaa hintaa. Tällaista et siis näe toiste muualla!

Miksi tämä kaasugrilli?

  • Jämäkkä grilli
  • Helposti grillattavaa pienelle porukalle (2–4 hengelle)
  • Hinta-laatu: myymme tätä oikeaan tasoonsa nähden tosi halvalla.
  • Tuplakannella

 

Ääriviivakuva Salerno

Kaasugrilli Salerno

Jämäkkä ja hyvänkokoinen Grillikauppa.com –kaasugrilli SALERNO valmistaa kanssasi helposti evästä isommallekin porukalle! Mustaksi pulverimaalatun tuplakannen alta paljastuu mukavasti grillausalaa – kokonaista 66 x 41,5 cm, josta 2/3 ritilää, 1/3 parilaa. Jos tämä ei vielä riitä, niin rosteriselta sivutasolta löytyy grillin (edestä katsoen) oikealta puolelta vielä sivukeitinkin, jolla kiehautat vaikkapa perunat kätevästi muiden ruokien valmistuessa grillissä.

Hinnoittelimme tämän liian alhaalle, eikä jaksettu enää korjata…

Tässä grillimallissa kävi iso virhe. Meinaan hinta ja laatu, ne eivät kohtaa. Emme kuitenkaan lähteneet hintaan muokkaamaan, kun se oli jo kertalleen meillä hinnoiteltu AIVAN liian halvaksi grillin laatuun nähden.

Ja siis asia on oikeasti näin, alle kolmensadan euron ei ole tämmöisiä grillejä usein myynnissä! No nyt meillä on sellainen ja onhan se jotain hienoa!

 

Säädöt

 

Kansi on todella tukeva ja ei todellakaan hötky eri suuntiin vaan on jämäkkä

Visuaaliisesti grilli on aika perustasoa, ei mikään naapurin katseenvangitsija. Kuitenkin killtävän pinnan vuoksi grilli on aivan varmasti sellainen, ettei nyt ensimmäisenä kaveri hauku rumaksi.

Jos kutsut enemmänkin porukkaa ihailemaan grilliäsi, ja tapana on grillailla isolle sakille, tässä on ehkä pikkaisen liian pieni grillausala siihen. 2–4 hengen sapuskat taittuu normaalisti tässä aivan vallan mainiosti.

Liikuttamista varten löytyy pyörät, grillin kannessa lämpömittari jotta voit maksimoida grillaus lopputuloksen oikealla lämmöllä vakoilemalla mittaria.

Siitä olemme varmoja että tähän hinta-kategoriaan sekä poltinmäärään + ominaisuuksiin tässä on kaasugrilli, jota voimme erittäin isosti suositella!