Kaasugrilli SANTANDER HYBRIDI ,Kaasu/Hiili

Etusivu3-poltin kaasugrillitKaasugrilli SANTANDER HYBRIDI ,Kaasu/Hiili
Ale!

€399.00 €359.00

OSTA NYT

Tuotekuvaus

Kun et osaa päättää kaasu- vai hiiligrilli? Ota molemmat! Kolmella teräspolttimolla ja emaloidulla hiilikaukalolla varustettu hybridi kaasugrilli on omiaan nostamaan grillauksen euforiatasoa.

Miksi tämä grilli?

  • Kaasu- ja hiilikäyttöinen
  • Grillauspinta-ala 60 x 46,5 cm
  • Hiilet voi sytyttää kaasun avulla
  • 3-poltin kaasugrilli

 

Hybridi kaasugrilli Santander mitat

Mustang Santander hybridikaasugrilli

Me ei kielletä, etteikö hiiligrillauksen tuoma erityinen lisäaromi olisi ihan omiaan grillailuun. Kaasugrillin tuoma helppous on myös oma etunsa. Sen vuoksi tässä grillissä yhdistyy molempien ominaisuuksien parhaimmat edut – hiilien tuoma aromaattinen hekuma kohtaa kaasugrillauksen rouhean helppouden.

Kaasugrillin ominaisuuksissa tässä on kolme alumiinipinnoitettua teräspoltinta, joiden teho kappaleelta on 3,5kW. Mukana on myös sivupoltin, jonka teho on 3,2kW. Sytytin on elektroninen.

 

L&auml hikuvaa hybridi kaasugrilli Santanderista.

 

Hiiligrillin osuus on varustettu hiilikaukalolla, joka on posliini-emaloitu juuri hiiligrillauksen tarpeisiin. Hiilet saat syttymään yksinkertaisesti käyttämällä ensin kaasugrillin hanaa ja sitten vain sammutat kaasun tulon. Hiilikaukalo on irroitettavissa puhdistusta varten.

Kansi on pulverimaalattu ja varustettu lämpömittarilla. Kärryn etupaneelissa on tarvikekori, johon saat esimerkiksi grillausvälineet ja klassiset Poppamiehen mausteet hollille.

Mitat kasattuna on 130 x 112,2 x 58,6 cm. Suojapeitteeksi soveltuu S-koon suojapeite.

 

Hybridi kaasugrilli Santander