REBEL COMPLETE 4i KAASUGRILLI

Etusivu4-poltin kaasugrillitREBEL COMPLETE 4i KAASUGRILLI

699.00

Kuvaus

Valmiiksi kasattu täysrosterinen kaasugrilli mahtavilla ominaisuuksilla!

Grillissä on tukeva lämpömittarilla varustettu kansi, tehokkaat rosteriputkipolttimet 4 kpl, sekä grillin sivutasossa tuulelta suojaan upotettu sivukeitin. Grillauspuoli hoituu jykevillä rosterisilla grilliritilöillä, jotka ovat myös kestäviä ja helppoja puhdistaa. Koko grillausala on ritilää. Kaasugrillin jokainen rosteripoltin sekä sivukeitin syttyy helposti ja turvallisesti nappia painamalla paristotoimisella sytytyksellä (AA-paristo hankittava erikseen). Grillin putkipolttimien päällä on kestävät rosteriset lämmönjakopellit, jotka suojaavat polttimia, tasaavat lämpöä sekä estävät liekkien leimahtelua. Laavakiviä tässä kaasugrillissä ei saa eli ei tarvitse käyttää. Grillin pohjaosan alla on puhdistusta helpottava ulos vedettävä erillinen iso rasvapelti. Vaunuosassa on kolme kevyesti liikkuvaa vetolaatikkoa, joissa grillivälineet ja muut tarvikkeet pysyvät nätissä järjestyksessä ja ovat helposti saatavilla.
Kaasugrillin tulilaatikko, vaunun osat, kuten sivu- ja takaseinät, sekä pohjalevy ovat myös ruostumatonta terästä. Eli voidaan puhua kokorosterigrillistä, joka on tyylikkään näköinen, helppohoitoinen ja kestävä hankinta grilliherkkujen valmistukseen.
Grilli on käytännössä kokonaan valmiiksi kasattu!

Vain sivutasot tulee asentaa muuten valmiiseen grilliin, joten sen loppukasaaminen on todella helppoa ja nopeaa. Mukana seuraa selkeät kokoamis-, käyttö- ja huolto-ohjeet.

Teho: 14 kW
Sivukeitin: 3,2 kW
Grillausala yhteensä: L 71 x S 45 cm
Lämmitysritilän koko: L 67 x S 16 cm
Mitat: L 142 x K 118 x S 65 cm
Paino: Noin 56 kg
Takuu: 2 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “REBEL COMPLETE 4i KAASUGRILLI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *