Sähkögrilli parvekkeelle tai veneeseen? Katso sähkögrillit alta ja löydä valtakunnan paras sähkögrilli tarjous!

Sivulta löydät Suomen parhaan sähkögrillivalikoiman ja kovimmat sähkögrilli tarjoukset.

Kolottaako grillihammasta, mutta taloyhtiö ei suhtaudu suopeasti avotulella grillaukseen? Tarvitsetko kompaktinkokoisen grillin veneeseen? Sähkögrilli pelastaa sinut pinteestä! Tilaa edullinen ja helppokäyttöinen sähkögrilli suoraan kotiovelle kuljetettuna!

Sähkögrilli on varmasti helppokäyttöisin grilli mitä voit omistaa. Töpseli seinään ja vastukset lämpeämään! Sähkögrillin kanssa grillatessa ei tarvitse huolehtia kaasupulloista tai grillihiilistä. Sähkögrillin vastukset lämpeävät sähkön avulla, ja grillin lämpötila on helppo pitää tasaisena. Vastukset lämpeävät nopeasti ja lämmönsäätö haluamallesi tasolle tapahtuu kätevästi vipua vääntämällä. Sähkögrilli parvekkeella luo mökkitunnelman myös keskelle kaupunkia.

Tilaa sähkögrilli jo tänään ja pidä grillikestit vaikka kerrostalon parvekkeella!

 

Helppokäyttöinen sähkögrilli parvekkeella, luo tunnelmaa vaikka keskellä kaupunkia.

Sähkögrilli on kätevä tapa grillata, paikoissa joissa grillaus muuten on hankalaa tai rajoitettua. Sähköisen grillin toiminta perustuu kuumeneviin sähkövastuksiin, joten sähkögrillissä ei ole avotulta. Sähkö grilli soveltuukin kompaktin kokonsa ja helpon liikuteltavuutensa ansiosta loistavasti esimerkiksi kerrostalon parvekkeelle. Sähkökäyttöinen grilli on helppo pakata mukaan autoon tai veneeseen esimerkiksi lomamatkalle.

Vaivatonta ja nopeaa grillausta sähkögrillin avulla

Sähkögrillillä ruuanlaitto on nopeaa ja vaivatonta. Grilli kuumenee muutamassa minuutissa grillauslämpötilaan. Painat vain grillin päälle ja säädät vastusten lämpötilan haluamallesi tasolle. Nopeuden lisäksi grillin lämpötila pysyy erittäin tasaisena koko grillauksen ajan. Sähköllä toimiva grilli ei välttämättä pääse aivan samalle gourmet barbeque tasolle kuin perinteisemmät kaasugrillit ja hiiligrillit, mutta grillaukseen käytetty aika ja vaiva ovat paljon pienemmät. Sähkögrillin kaveriksi soveltuu hienosti sähkösavustin.

Valitse sinulle sopiva sähkögrilli

Kuten muitakin grillejä myös sähkögrillejä löytyy erilaisia. Perinteiset sähköllä toimivat grillit perustuvat säteilylämpöön, mutta markkinoilta löytyy myös induktiogrillejä. Sähkökäyttöisten grillien lämmitystehot ilmoitetaan watteina (W). Pienempitehoiset grillit ajavat hyvin asiansa pienimuotoisissa grillauksissa. Mikäli tarkoituksenasi on tarjota grillattavaa koko perheelle tai pitää pienimuotoisia grillijuhlia ystäviesi kanssa, kannattaa katsastaa monipuolisempia malleja kuten Lucifer sähkögrilli.

Lucifer sähkögrilli mullistaa parvekegrillauksen

Lucifer sähkö grilli on yksi suosituimpia sähkögrillimalleja. Sen edullinen hinta yhdistetty suureen grillauspinta-alaan ja miellyttävään ulkonäköön, on siivittänyt Luciferin yhdeksi suosituimmista sähkögrilleistä. Vankoista materiaaleista valmistettu Lucifer on parvekegrillauksen kuningas!

sähkögrilli

Muurikka kesäkeittiö on puutarhan keskipiste

Sähkögrillaus ei ole vain parvekegrillaajan valinta. Suosittu Muurikka kesäkeittiö yhdistää toiminnassaan sähkön ja puun. Kesäkeittiö vaunu tekee Muurikasta mahtavan grillauskokonaisuuden. Sähkökäyttöisen grillin helppokäyttöisyys yhdistettynä toimivaan designiin ja Muurikan kuuluisaksi tekemään Muurikka pannuun, on lyömätön vaihtoehto helppoa puutarhagrillausta tai uutta mökin kesäkeittiötä etsivälle.


Oli grillivalintasi mikä tahansa, tulet varmasti nauttimaan kesän grillaushetkistä perheen tai ystävien seurassa. Grillaus on sosiaalinen hetki, jossa nautitaan ruuan lisäksi myös hyvästä seurasta. Hyvät kesäiset grillimuistot säilyvät muistissa pitkään, ja tuovat lämpöä myös talven kylmiin päiviin. Pienikokoisen sähköllä toimivan grillin voi myös nostaa suoraan pöydälle, jolloin grillaus onnistuu pöytäkeskustelun lomassa. Muista hankkia uudelle grillillesi myös grillin suojapeite, jotta se pysyy uudenveroisena vuodesta toiseen.

Älä odottele turhia, vaan hanki sähkögrilli edullisesti heti: Klikkaa!

Tallenna

Tallenna