Savustin hakusessa? Katsasta alle kokoamamme savustimet ja löydä Suomen paras sähkösavustin tarjous!

Alta löydät Suomen laadukkaimman savustinvalikoiman ja parhaat savustin ja sähkösavustin tarjoukset

Savustaminen oli ennen harvojen herkkua, ja vaati aina paikan jossa avotulen tekeminen oli mahdollista. Nykyisin savustaminen onnistuu nopeasti ja helposti uusien sähkö- ja kaasukäyttöisten savustimien ansiosta. Sähkösavustin mahdollistaa loistavan savustustuloksen jopa kerrostalon parvekkeella. Hanki laadukas ja helppokäyttöinen sähkösavustin netistä suoraan kotiovelle kannettuna!

Sähkösavustimella savustaminen onnistuu myös aloittelijalta – seuraa ohjeita ja onnistut aina

Savustaminen sähkösavustamisella on helppoa ja se onnistuu ohjeita seuraamalla keneltä tahansa. Sähkösavustimeen lisätään samoja savustuslastuja eli pellettejä, mitä perinteisessäkin savustuksessa käytetään. Makuelämys on samanlainen, ainoa ero on se että lämmöntuotto hoidetaan sähköllä. Sähkökäyttöisen savustimen etuja ovat nopeus, helppokäyttöisyys sekä vaivaton puhdistus. Sähkösavustin lämpenee haluttuun lämpötilaan nopeasti, ja lämpötila on helppo pitää tasaisena. Savustus alkaa välittömästi ja ruoka imee tehokkaasti savun makua. Herkullinen savukala on valmis alta aikayksikön! Savustimeen sopivat toki muutkin ruuat kuin kalaruoat!

Myös kalan kylmäsavustus on mahdollista sähkösavustimen avulla. Hommaan kannattaa varata reippaasti aikaa ja valita juuri tähän tarkoitukseen tarkoitettu Mustang sähkösavustin.

Sähkösavustin

Sähkösavustimen hinta? / Kaasusavustimen hinta?

Savustimien hintahaarukka riippuu suuresti ominaisuuksista. Normaaliin savustukseen varsin hyvin riittävä sähkösavustin maksaa tehosta ja mallista riippuen noin 50-150€. Kaasulla toimiva kaasusavustin maksaa mallista ja koosta riippuen noin 200-350€. Kaasutoiminen savustin on hyvä valinta esimerkiksi mökille, jossa sähköä on rajallisesti saatavilla. Savustingrillit yhdistävät savustimen ja grillin. Savustingrillien hinnat pyörivät usein 500-700€ hintaluokassa. Suurempikokoiset savustinkaapit maksavat koosta riippuen noin 500-800€. Sähkösavustin on hyvä ”lisävaruste” kaasugrilleille, hiiligrilleille ja sähkögrilleille. Pienikokoinen savustin viimeistelee kesäkeittiön!

Sähkösavustin kokemuksia

Toimituksellamme on useiden vuosien kokemus erilaisista savustimista. Olemme testanneet vuosien varrella niin kaasusavustimia, puusavustimia kuin sähkösavustimiakin. Nykypäivänä sähkösavustimet ovat ehdottomasti helpoin tapa päästä kiinni savustukseen ruoanlaiton yhteydessä. Sähkösavustimella savustettu ruoka on herkullista ja vaivatonta valmistaa. Valitse sähkösavustin jos olet mukavuudenhaluinen makumatkailija!

Tutustu sähkösavustin ja savustin valikoimaan tästä!

savustin

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna