Torm COMBI savustin-grilli

EtusivuPallogrillit ja hiiligrillitTorm COMBI savustin-grilli

759.00

 

  • Erittäin vankka materiaali, 3 mm vahvuus
  • Savustin, uuni ja grilli kaikki samassa
  • Taattuja makuelämyksiä hiilen avulla
  • Virolaista käsityölaatua kilpailukykyiseen hintaan!

 

Kuvaus

Hiilisavustin-grilli Torm Combi on Grillikaupan uusimpia lempilapsia. Tämä on todella jykevä savustinkaappi, joka soveltuu myös grilliksi! Torm Combi ei ole mikään tähdenlento vaan todellinen tajunnan räjäyttävä supernova! 

Miksi Torm Combi?

– Erittäin vankka materiaali, 3 mm vahvuus
– Savustin, uuni ja grilli kaikki samassa
– Taattuja makuelämyksiä hiilen avulla
– Virolaista käsityölaatua kilpailukykyiseen hintaan!

Torm COMBI savustin-grilli tulee valmiina pakettina, liikuteltavuus onkin sitten eri asia…

Tämä tuodaan suhteellisen vahvasti muovitettuna. Muovin repiminen kaikista osista vie jonkin tovin, mutta alta paljastuu – savustajan märkä unelma Torm COMBI savustin elinikäinen kestävä kumppani. Tähän lähes valmiiseen pakettiin ei tarvitse itse asentaa kuin savupiippu ja sivupöydät. Sivupöytät ovat lisäoptio, eli eivät kuulu pakkaukseen mukaan.

Torm COMBI savustin on sen verran jykevää tekoa, ettei sitä yksin nostele paikasta toiseen. Onneksi molemmilla sivuilla on kahvat, joilla savustimen saa nostettua terassille. Pihalla sen sijaan savustinta kykenee yksinkin liikuttelemaan renkaiden avulla.

torm combi savustin grilli läpileikkaus

Miksi juuri Torm COMBI savustin?

Tämä on todella näyttävä savustinuuni! Savustimen korkeus maasta kattoon on yksinään 106 cm. Siihen päälle tulee 107 cm savupiippu. Yhteensä savustin on huikeat 2 metriä 13 senttiä korkea! Materiaali on mustaksi pulverimaalattua vahvaa terästä. Savustimen seinämät ovat ontot, joten savu kulkee myös seinämien välissä.

Harvan savustimen kanssa olemme vielä toistaiseksi nähneet lisäoptiona pöytätilaa, mutta tässä sitäkin saadaan. Lisävalinnasta saat kaksi irroitettavaa sivupöytää, joiden pinta-ala on suurin piirtein 45 x 45 cm. Pöydät kiinnitetään savustimessa kantokahvoihin.

Savustimen pohjalla on erillinen tuhkaluukku, ja sen yläpuolella on tulipesä. Tulipesän ja savustustilan erottaa ilmanottoaukko, jonka voi halutessaan ottaa pois (riippuen siitä miten haluat savustaa tai grillata). Savustustilassa ovat pellit sekä hakkeelle että nesteenkeräykselle. Savustamiseen saat kaksi rosteriritilää.

Savustustilan katto-osassa on neljä koukkua, joihin voi ripustaa esimerkiksi kalat. Kattotilassa on myöskin ilmanottoaukko, jolla säätää ilmaa savustaessa. Kolmas ilmanottoaukko sijaitsee savustimen ovessa. Ovessa on lämpömittari 0–350°C lämmölle, mutta maksimi käyttölämpötila on 250 astetta.

Näin savustat: torm combi savustin

Torm COMBI savustimessa on mahdollista savustaa sekä kylmänä että lämpöisenä. Tähän voi vaikuttaa ilmanottoaukoilla! Kylmäsavustuksessa ilmanottoaukko pohjasta otetaan auki, ja hiillos pidetään kylmempänä. Lämpöisessä savustuksessa pohjan ilmanottoaukko pidetään paikallaan ja väliin pistetään lisäksi vielä esimerkiksi omenahaketta.

Savustaa voit neljällä eri tasolla. Näihin tasoihin on olemassa kaksi ritilää ja kaiken kukkuraksi katossa on neljä koukkua savustettavan ripustamiseksi.

Mukana tulevat siis

– Savustin

– Savupiippu

– Rasvapelti

– Hakepelti

– 2 kpl paistoritilöitä

Lisäoptio

– Kaksi sivupöytää

torm combi savustin grilli kokemuksia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torm COMBI savustin-grilli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *